Activiteiten

Mimizan card
In Mimizan is er een kortingspas, de zogenaamde Mimizan Card, waarmee je hele dikke kortingen kunt scoren in de topzaken van Mimizan zoals Bar Le Surf, Pura Vida Surfbar, bar l’Orchestra, nachtclub Bar American, Restaurant La Pizze en toprestaurant ile de Malte.

Cocktailparty & kroegentocht
Om er even lekker in te komen kun je zondagavond lekker cocktailtjes drinken in de eigen Surfcampbar en daarna gaan we op kroegentocht in Mimizan (= gratis)

Beachvolley toernooi
Iedere dag staat er op het strand een professioneel beachvolleynet waar je altijd lekker kunt beachvolleyen. Regelmatig organiseren we ook beachvolleytoernooitjes. Deelname is gratis!

Open Mic – live bands
Iedere maandagavond kun je laten zien wat je zelf kan. Wij regelen het podium en de instrumenten dus ‘show us what you got’. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon lekker luisteren onder het genot van een verse sangria-cocktail. Daarnaast reizen er de hele zomer de leukste bands af naar onze kust en komen ze bij ons langs voor een optreden op het camp of in de Bar Americain.

Dagtrip San Sebastian
Een dagje met de bus op stap naar een van de mooiste steden van Europa: San Sebastian in Spanje. Hier kun je heerlijk tapas eten, winkelen, surfshops bezoeken, musea bezoeken en ‘s avonds natuurlijk uitgaan in het meest spannende nachtleven van Europa!

Campparty met top-dj’s
Hoogtepunt van de week. Lekker drinken en feesten op het camp met top dj’s. Alles is inclusief!

Party du Surf
In Bar American spinnen onze eigen Nederlandse top-dj’s de platen op donderdag. Hip-hop, rock, techno, ska, latin en dance classics, alle stijlen passeren deze avond als het maar een party is! Ook komen er regelmatig bandjes spelen.

O’Neill surfwedstrijd
Laat zien waar je de hele week mee bezig bent geweest. Impress de jury met je moves! Doe mee met de O’Neill surfwedstrijd en maak kans op vele O’Neill prijzen. Deelname is gratis!

Foto creatorWin die trip!
O'Neill Surfcamp Mimizan

Group Booking