Accommodatie

CAMPING DE LA PLAGE
Het O’Neill Surfcamp Mimizan ligt op Camping de la Plage aan de Franse Atlantische kust. Deze camping is perfect gelegen op loopafstand van het dorpje Mimizan-Plage en de oceaan en ligt tussen de naaldboombossen. Het O’Neill Surfcamp Mimizan staat op een aparte en ruime plek op de camping en ligt op ca. 500 meter van het strand en het centrum. De sfeer op het camp is altijd top! Het sanitair is goed verzorgd en de warme douches zijn gratis. Op de camping is een receptie en er zijn diverse winkels, zoals een bakker, een internetshop en een supermarkt. Op de camping is ook een goeie WIFI verbinding.

Op het O’Neill Surfcamp Mimizan is een fantastische Surf Chill Out. Dit is een soort  ’chill-tent’, waar heerlijke loungebanken in staan om lekker uit te puffen en te genieten van een goede surfvideofilm of live gitaarmuziek. Naast de lounge zijn er verschillende schaduwtenten met banken en tafels om lekker te eten en te socializen. En natuurlijk niet te vergeten, het middelpunt van het camp: onze eigen Surfbar. OnsSurfcampteam bestaat uit koks, surfleraren, dj’s, gitaristen en afwassers en die staan allemaal voor je klaar om je een onvergetelijke surfvakantie te bezorgen!

Bungalowtenten
Je slaapt in ruime 2- of 4-persoons bungalowtenten waar je in kunt staan. Er liggen dikke comfortabele luchtmatrassen in de slaapcabines en  inclusief is ook een inventarispakket in de vorm van een koelbox met borden, bestek, vriesblokken een blikopener en pannen. Er staan op het camp tafels en stoelen.

O’Neill Surfcamp Mimizan Deluxe (18+)
Op veler verzoek hebben wij ook komende zomer weer de een optie voor iets meer luxe op het surfcamp. Tijdens het hoogseizoen beschikken we nu over een aantal extra ruime plekken op kruipafstand van het camp. Per plek staan 2 ruime bungalowtenten, één tent geschikt voro 2 personen en de andere voor 4 personen. Alle tenten zijn uitgerust met: stroom, koelbox met inventaris, verlichting, een tafel met stoelen. Uiteraard kun je verder gebruik maken van alle faciliteiten van het O’Neill Surfcamp (op 100mtr afstand). Deze upgrade is mogelijk in de weken van 5 juli tot 9 augustus voor slechts € 30,- per persoon per week. Dus wil je iets meer luxe en ruimte op een wat rustigere plek ga dan voor O’Neill Surfcamp Mimizan Deluxe.

 

 

Foto creatorWin die trip!
O'Neill Surfcamp Mimizan

Group Booking